OdsherredMægleren Lisa Sørensen
OdsherredMægleren Tina Pilegaard

OM ODSHERREDMÆGLEREN

At bo i Odsherred er desværre kun få forundt. Jeg under alle at bo her, for jeg er overbevist om, at de fleste vil dele min begejstring. Jeg flyttede til Odsherred i 2007. Hver dag står jeg op til en solopgang bag min lille mark og skuer ud over markerne ved Kattegatkysten. På marken går mine heste og græsser. Et vrinsk eller et kykkeli-ky møder mig, når dagen starter.
Jeg forsøger at nyde hvert eneste sekund fuldt ud hver dag. Det er en fryd, når jeg kører gennem det kuperede og bakkede landskab med alverdens afgrøder og de mange gravhøje, der vidner om en for længst svunden tid.
Det fantastiske er, at 75% af området er dækket af en kyststrækning. Jeg er altid tæt på de hvide sandstrande i Sejerøbugten. Kattegats vindomsuste kyst, det rolige vand ved Isefjorden samt de mange skove, hvor der er mulighed for en gåtur i læ. Her ligger mange smukke landhuse - hist hvor vejen slår en bugt. Et lille landsted med udsigt eller en hyggelig og funktionel villa i en af byerne, hvor du er tæt på indkøb og skoler. Og har du ikke mulighed for at bo i det smukke landskab, kan du blive en af de heldige, der har et skønt fritidshus i den skønne natur.
Vi bor i en Geopark, som i istiden blev formet til et smukt kuperet landskab. Vi fandt uroksen fra stenalderen, og vi fandt solvognen. Dette er blot et vidnesbyrd på den aktivitet, der altid har hersket i Odsherred. Og det at få lov til at leve et liv på sådan en unik egn, gør jo livet værd at leve.
Det er ikke for ingenting, at kommunens slogan siger ”I Odsherred er der tid til livet”.
Her er ikke blot smuk natur, men et utroligt gæstfrit folkefærd, som byder dig velkommen, når du som undertegnede vælger at rive teltpælene op og flytte herud, enten som helårsbeboer eller som landligger.

Kontakt os gerne

Vi står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen så kontakter vi dig,