Sælg din bolig gennem OdsherredMægleren Tina Pilegaard

NÅR DU SKAL SÆLGE DIT HUS

Om det er en villa, et fritidshus eller en landejendom er vores bolig lige så forskellig, som vi er. Vores hjem er vores base, som vi værner om, og der er en masse følelser forbundet hermed. Jeg påtager mig opgaven med at formidle enhver bolig med engagement og målet om at indfri dine forventninger til både salg, samarbejde og procedure.  Vi skræddersyr vores formidlingsaftaler, så de passer med dit behov. At sælge dit hjem er et samarbejde mellem dig og mig som mægler. Jeg bestræber mig til enhver tid på, at imødekomme dine ønsker bedst muligt, så du trygt kan overlade dit boligsalg til mig, og gennem forløbet er vi i tæt dialog om det at finde den rigtige køber til den rigtige pris.
Hos OdsherredMægleren forsvinder du ikke i mængden, jeg tager ikke flere ejendomme i min portefølje end jeg kan nå at følge med.
Når først du har taget initiativet til det første møde, hvor jeg ser ejendommen, skal vi gå i dybden med de værdier din ejendom har beriget dig med. Herefter vil vi tage en snak om evt. ændringer eller tiltag, der kan fremme salget.
Så snart vi har indgået en aftale, og boligen fremstår salgsklar, vil ejendommen blive præsenteret på min hjemmeside og på Boligsiden.
Når vi har fundet en eller flere købere, er det dit valg, hvem du vil sælge til.
Overvejer du et salg, så kontakt mig på tlf. 69 100 101 eller udfyld nedenstående formular.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Hestehavevej 26

"Vi følte os holdt i hånden fra først til sidst. Tilstedeværelse, kompetence, menneskelighed og professionalisme. Vores varmeste anbefalinger til Tina Pilegaard."
Berit og Othman og Claus Rohrberg

Tornehøjvej 2

"Vi var meget tilfredse med vores boligsalg hos OdsherredMægleren.
De har bare været der hele vejen igennem den korte tid, vores hus var til salg.
Tak for jer!"
Yvonne Andersen

Ravnesøvej 18

"Det har helt igennem været et godt samarbejde med OdsherredMægleren.
Tina tænker kreativt og yder god service.
Vi var ret glade for hendes video til de sociale medier."
Kim og Pernille

Søndre Skovvej 30

"Vi var overordentligt tilfredse med Tina Pilegaards hjælp i forbindelse med salget af vores gård i Odsherred.
Det hele var meget professionelt, både den præcise fastlæggelse af pris ift. markedet og hele processen fra udbud, markedsføring til endeligt salg."
Ida Engholm og Nils Vinding 

Havnevej 55, st. tv.

" Super flot og professionel service til hele holdet bag salget af min lejlighed. Alle aftaler blev overholdt, hurtig tilbagemelding efter fremvisning. Driller det digitale, er der også hjælp af hente."
Bitten Wohlers