Søvænget 7, Nyrup, 4500 Nykøbing Sj

I det dejlige område Nyrup udbydes her et hyggeligt fritidshus, ideelt for den lille familie. Her er du tæt på den lokale købmand, omgivet af frodige marker og kun en kort gåtur på ca. 700 meter til stranden ved Nyrup Bugt. Her kan du bade fra strandens badebro, tage en afslappende gåtur langs kysten eller cykle til den store Sonnerup Skov. Alternativt kan du tage turen til Nykøbing Sjælland og opleve den pulserende sommerby med dens gågade og mange specialbutikker. Kun få kilometer væk ligger Sommerland Sjælland, en favorit blandt børnene, hvor de kan boltre sig i en verden af sjov og eventyr.

Grunden, let kuperet og naturligt opdelt med buske og frugttræer, tilbyder rigelig plads til både boldspil, leg og din egen køkkenhave med en bred vifte af krydderurter, der supplerer havens allerede eksisterende lækkerier. Her finder du rabarber, stikkelsbær, samt kiwi-, nektarin- og æbletræer, og endda vindruer. De mange hyggekroge og terrasser giver mulighed for at flytte rundt efter solen og finde læ for vinden.

Selve huset er særdeles velholdt med moderne bekvemmeligheder såsom en varmepumpe fra 2019 og en brændeovn fra 2012. Taget blev fornyet i starten af 00'erne, hvilket sikrer langvarig beskyttelse. Huset har en indbydende indgang til en fordelingsgang, der giver adgang til et stort soveværelse og et klinkebelagt badeværelse med brus. For enden af gangen finder du et mindre, men funktionelt køkken med udgang til en østvendt morgenmadsterrasse. Køkkenet ligger i forbindelse med den store og rummelige stue med loft til kip og hyggelig brændeovn i den oprindelige del. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse. Den tilstødende nyere stue har flotte plankegulve og udgang til sydvestvendt terrasse.

Til huset er der carport og udhus.

Dette fritidshus i Nyrup er det perfekte sted for afslapning og familiehygge, omgivet af smuk natur og med let adgang til både strand og skov samt byens mange tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.