Rævestien 5, Asnæs Lyng, 4550 Asnæs

Forventede lejeindtægt for 2023 (20 uger): kr. 62.250

Dette charmerende sommerhus er beliggende kun ca. 600 m. fra Sejerøbugten med direkte og direkte sti helt ned til vandet. Huset består af et oprindeligt sommerhus som er bygget sammen med anneks. Sommerhuset er hyggeligt indrettet med entré og adgang til toilet. Herfra er der adgang til det store køkken-alrum med udgang tilsolrig terrasse og resten af haven. Her er et nyere køkken i pæn og indbydende stand med god spiseplads. Stuen er i åben forbindelse med køkkenalrum, som er opdelt af en mellemgang med godt vinduesparti mod haven. Stuen er indretningsvenlig og har udgang til "gårdhaven". Fra stuen er der adgang til godt stort soveværelse samt et ekstra toilet. Loft til kip i hele huset med synlige bjælker giver god rummelighed og ikke mindst charme. Der er fantastisk lysindfald i hele huset og god plads til at hele familien kan været samlet til hyggelige stunder.

Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen, bl.a. er der lagt nyt tagpap.

Udenfor er der flere hyggelige terrasser og kroge, særligt gårdhaven danner de perfekte rammer for at nyde solen i ugenerte omgivelser til grillfester eller bare solbadning. Her er også gjort plads til en udendørs bruser.

Til ejendommen hører der et funktionelt udhus med plads til haveredskaber og værktøj.

Huset er beliggende i det attraktive Asnæs Indelukke, som er kendetegnet for sin fred og ro, og rige dyreliv, men stadig i gåafstand til Høve Strand, Høve Skov og Jyderup Skoven samt det mere pulserende "Lyngen", hvor der er busforbindelse, dagligvarebutikker, mini-golf, burgerbar, kiosk og restauranter. Vi befinder os i nærheden af Asnæs, som har Nordvestsjællands største overdækkede indkøbscenter, bibliotek, svømmehal, gymnasium og alle former for sportsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.