Oddenvej 48, Tengslemark, 4500 Nykøbing Sj

En fredfyldt oase med marker så langt øjet rækker

Går du og drømmer om en villa på landet, hvor der er højt til himlen. Evt med mulighed for dyrehold; hest, hund, kat, høns, får eller geder? Her har du en villa med stor grund, udsigt til den smukke Klintsøgård, 2 km fra stranden i Klint og 2 km til den store Sonnerup skov. Her er mulighed for lange gå-ture, dyrehold, en dukkert fra badebroen i Klint eller kig på det rige fugleliv. Her kan du cykle ad markvejen til købmanden i Nyrup. Eller køre de 5 km til Rema i Lumsås. Og stadig ligger huset i læ for den blæsende vesten vind. En oase af fred og idyl med marker så langt øjet rækker.

Her kan du plante alt fra frugttræer til grønsager. Grunden er opdelt, så du kan have køkkenhave ved siden af huset, og stadig på den anden side af markvejen, er her masser af græs til dine dyr, f.eks heste med en lille lund af træer. Markvejen er kun befærdet af gående, ridende eller landbrugsmaskiner, når årstiden nødvendiggør det.
Huset er på 145 m2 og særdeles funktionelt indrettet med en stue, hvorfra du kan skue ud over din grund og dine dyr, eller blot rådyrene og det vilde fugleliv der florerer i området. Her er et flot køkken med masser af skabsplads i forbindelse med stuen, et meget lækkert badeværelse med badekar, men det bedste er de 2 store værelser, hvor der er plads til at udfolde sig. Det ene kan deles i 2. Her er tillige et mindre værelse og et stort klinkebelagt bryggers, som er vældigt praktisk, hvis man har hund eller har behov for plads til opbevaring. Desuden er her et helt uudnyttet loftsrum.

Huset er blevet renoveret med de dyre ting gennem sælgers ejertid med nyt tag, vinduer, praktisk klinkegulv med gulvvarme der opvarmes med pillefyr, men der levner stadig en smule finish at ønske, hvor du selv kan sætte dit eget præg.
Til huset er der en stor garage (den gamle stald, hvor taget er hævet) og som kan bruges til værksted eller stald. Her er en utrolig hyggelig gårdhave, hvor huset og den gamle stald er i vinkel og lær dejligt, når vinden kommer fra nord eller øst.
En ejendom, der byder på utallige muligheder, hvis du ønsker at være tæt på naturen og de landlige omgivelser, evt. med dyrehold, eller at være selvforsynende med frugt og grønsager.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.