Engvibevej 7, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Stor sommerhusgrund med autentisk fritidshus

Autentisk fritidshus fra 60´erne i form af charmerende træhytte med tilhørende anneks med badeværelse og gæsteværelse. Huset er beliggende på en 2.706 m2 stor grund, kun 300 m. fra stranden mod Sejerøbugten eller blot 350 m. til havet ved kattegatkysten. Så der er rig mulighed for at finde en strand med læ.

Huset har en stor stue og 3 små soveværelser med køjesenge. Hyggeligt køkken med stalddør ud til terrassen, der er beliggende mellem de 2 bygninger. Anneks indeholder badeværelse med brus og et stort soveværelse. Endv. er der udehus med værksted og opbevaring og cykelskur samt skur til brænde og haveredskaber.

Her er 2 dejlige sydvendte fliseterrasser og ikke mindst en stor skøn grund med en flot beplantning.

Huset er beliggende i attraktivt sommerhus område.

Odsherred byder på lys, liv og landskab med en forunderlig natur, der med sit moræne landskab er udnævnt til Geopark, beskyttet under Unesco. Odsherred har skønne strande og store skove der indbyder til lange gå-ture. Et utal af små gallerier, indbydende gårdbutikker, forlystelser til de små i Sommerland Sj., Et besøg i en af de større byer, der alle har deres at byde på. I Havnebyen kan du f.eks købe friskfanget fisk eller deltage i nogle af de kulturelle aktiviteter Odsherred sommeren igennem byder på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.