Sneglerup Møllevej 1, 4571 Grevinge

Denne smukke ejendom er beliggende midt i det naturskønne Odsherred, omgivet af kuperet terræn med betagende udsigt til sø, skov og hestefolde. Ejendommen er ideel for den store familie på tværs af generationer eller som bofællesskab, da den er forberedt til køkken og bad i den ene længe, som også rummer en stor gildesal. Derudover findes en ekstra bygning, der kan anvendes til lager.

Hovedhuset, på cirka 200 m², byder på en rummelig entré, en stue i åben forbindelse med køkkenet, et soveværelse og et badeværelse. Førstesalen er indrettet med 3 værelser og et disponibelt rum, som er klargjort til at kunne etablere et badeværelse med rørføring på plads. Her er der mulighed for at lave et fjerde værelse.

Længen, der rummer den 50 m² store gildesal, er ligeledes forberedt med rørføring til køkken og bad samt gulvvarmeslanger, hvilket åbner for mange anvendelsesmuligheder. Den sidste længe, tidligere et kølehus, består af et stort lokale til opbevaring samt en førstesal med høj rejsning, der kan benyttes som disponibelt rum. Her er der også en stor indbygget carport.. Ejendommen inkluderer også en velholdt hestestald opført i træ med seks hestebokse med dybstrøelse og en drænet ridebane på 20 x 60 meter. Naboen er et savværk og tilbyder mulighed for at hente spåner.

Beliggende i særdeles naturskønne omgivelser, er ejendommen omgivet af kuperet terræn, hvor der kan etableres hestefolde. Fra stuehuset er der en fantastisk udsigt over marken på den anden side af en mindre vej, med en idyllisk sø og skov i baggrunden.

Ejendommen har fået nyt tegltag i 2014 og opvarmes effektivt med brændefyr. Haven er et kapitel for sig med et smukt blomsterflor og urtehave, der bidrager til den hyggelige og landlige atmosfære.
Her er en skøn terrasse og drivhus.

Dette er en ejendom, der kombinerer praktiske faciliteter med naturskønne omgivelser og rummer utallige muligheder for de nye ejere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.