Ringholm 4, 4500 Nykøbing Sj

Tidligere forvalterbolig på 221 m2 udlejes midt i det skønne Odsherred

Forvalterbolig på 221 m2 udlejes midt i det skønne Odsherred.

Her har du mulighed for at skabe dit eget univers i en bolig, der er en del af en historisk ejendom og oser af sjæl. Huset er løbende renoveret og indflytningsklart med mange rummelige m2, beliggende med udsigt til Fjorden og Nykøbing Sj. på den anden side.

Boligen indeholder entré med sort-hvide fliser, flot køkken-alrum med hvide skabe, stue med pejs og udgang til den smukke gamle have. Badeværelse og 2 værelser i stueplan samt 2 værelser og 1 stue på 1. salen. Opvarmningen er fra fælles fyr, hvorfor udgifter på varme kr. 2.557 månedlig er fast.

Det er ikke tilladt at holde husdyr, men der er mulighed for at leje hestestald med omkringliggende folde.

Vi befinder os i det skønne Odsherred, som byder på en natur med mange facetter. Her kan du gå fra stuen og lige ud i Fjorden og dyppe tæerne med eller uden fiskestang.
Her er Geopark med Højderygsti og Anneberg Kulturpark med restaurant Mota, der byder på delikate menuer. Eller ølbaren Depper Roots i Nykøbing Sj. Her er livsstilbutikker, loppemarkeder, Vig Tuskemarked og Vig Festival - Og vi må ikke glemme de mange lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske grønsager af egen avl. I Odsherred er der nemlig "Tid til Livet".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.