Snegleruphuse 4, 4571 Grevinge

Unikt landsted med muligheder

Her udbydes 4-længet gård med masser af plads, både i beboelsen, i længerne og på den 24.377 m2 store grund. Her er plads til hestehold eller andre store dyr. Huset er på 235 m2 i 2 plan, og er således særdeles velegnet til beboelse for 2 generationer, eller blot den store familie, idet der er køkken og bad på begge etager. I stueplan er der 2 indgange fra den store gårdsplads, hvor der er en skøn træterrasse.og ellers er beboelsen indrettet med et stort køkken/alrum med udgang til udestue - hele afdelingen er belagt med klinker og i stuen en hyggelig brændeovn. Her er 3 værelser og et stort badeværelse, og mulighed for at færdiggøre et mindre, hvor der er gjort klar til håndvask og toilet.
1.salen er indrettet med et aflangt køkken langs skråvæggen og 3 rummelige værelser samt et badeværelse med brus. Desuden er der et stort rum i kælder på ca. 12 m2, som er tørt og funktionelt indrettet med hyldeplads til opbevaring.

De 3 længer på ca. 500 m2 har loft til kip, hvor al træværk er blevet skiftet, så det fremstår rigtigt flot, her er en stor port, hvor der kan komme store ting igennem. Mulighederne for anvendelsen af disse bygninger er utallige. Her er rig plads til dyrehold, værksted, en ekstra bolig eller opbevaring af biler, både og campingvogne.

Ideel til hestehold med 2 ha. jord, hvor du kan høste din egen wrap; have løsdrift eller med mulighed for at lave bokse i stalden. Dejligt isoleret rum til sadelrum, foder etc.

Ejendommen er beliggende i stille omgivelser centralt i Odsherred, hvor skov og strand let kan nås på cykel. Herfra kan du cykle til skole i Vig eller til gymnasiet i Asnæs. Indkøbsmulighederne er indenfor rækkevidde på kort tid, her er biograf, fitness center, skole og børnehave og alt hvad hjertet ellers begærer indenfor en radius på 4 km.

Desuden er der let tilkørsel til rute 21 med hurtig adgang til Holbæk, Roskilde og København.

Vi befinder os midt i Odsherred, hvor sloganet er Lys, liv og Landskab. Her er der rig mulighed for at udfolde sig, hvad du så end går og drømmer om.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.