Vestervænget 8, Ellinge Lyng, 4560 Vig

Ægte sommerhus stemning på Ellinge Lyng

Ægte sommerhus idyl i Vestkuststugan sommerhus fra 1974, der har haft vokseværk med flere huse, der gennem tiden er skudt op på den hyggelige grund. Huset ligger pænt tilbagetrukket fra vejen med en stor græsplæne med god plads til aktiviteter og med høj bevoksning, der danner afstand til vejen. Den bagerste del af den charmerende grund, er fyldt med små huse, der tilsammen danner rammen om ca. 80 m2 beboelse, hvor det første er opført i 1967 og det sidste i 2022. De små huse giver ro i privatlivet, når man nu ellers mødes med resten af familien og hygger sig under den store overdækkkede østvendte terrasse, der er ejendommens hjerte og centrum i den skønne have.

Her er flere terrasser, så der er næsten altid mulighed for at finde en sol- eller skyggeplet eller læ for den blæsende vind. Her er ialt 3 små huse med 4 soveværelser. Både hovedhus og anneks har vestvendte terrasser. Indretningen i hovedhuset er funktionelt med toilet med håndvask lige inden for døren. Vordingborg køkken som forbinder stuen i form af ekstra køkkenskuffemoduler ved spisebordet. Stuen har store vinduer, hvorigennem haven kan nydes. Her er brændeovn og varmepumpe til opvarmning. Desuden et soveværelse. I det andet hus, som oprindeligt er fra 1967 er der indrettet et lækkert badeværelse med brusekabine og topbetjent vaskemaskine samt gulvvarme. Her er der 2 soveværelser, hvor du fra det ene, har vestvendt terrasse, og et skønt vue gennem de franske døre.

Nederst i haven er der et lille gæstehus med sin egen veranda og en fin dobbeltseng. Desuden brændeskur med disponibelt rum med nyt tagpaptag. Desuden et lille udhus, der er indrettet til bryggers og fadebur, der anvendes til opbevaring.

Denne ejendom oser af sjæl og efter en gennemgribende renovering også af kvalitet og kan let danne rammen om familiens mødested i Det skønne Odsherred. Ejendommen har ladestander, er kloakeret og hovedhuset har nyt wienertegltag fra 2022 ligesom udhuset, der anvendes som gæstehus er fra 2022.

Masser af hyggekroge, lækroge, charme og gamle træer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.