Oddenvej 238, Overby, 4583 Sjællands Odde

Landvilla med værksted og udsigt over de omkringliggende marker

Landvilla med værksted og udsigt

På Oddenvej mod Sj. Odde ligger denne fine veldisponerede rødstensvilla i 1½ plan med en skøn have, stort værksted og udsigt til de omkringliggende marker. Her er alt hvad hjertet begærer til den lille familie. Du går ind gennem bryggerset, hvor der er plads til overtøj og her er installeret vaskemaskine. Hyggeligt hvidt køkken med spiseplads, hvor der er en indbygget bænk. Badeværelse med badeværelsesmøbel, brusekabine og gulvvarme. I stueplan er der endv. et stort soveværelse, 2 stuer en-suite så er der rigelig plads til spisebords arrangement og sofa/tv afd. I midten af huset er der trappe opgang til 1. salen, der er indrettet med 4 værelser, hvoraf det ene har en kvist med udsigt. På 1. salen er der isat nyere vinduer.

Her er en særdeles hyggelig baghave der vender væk fra vejen, og den er omkranset af en høj hæk, så den holder børn og hunde inde.

Vi befinder os i det nordlige Odsherred, som har et helt specielt lys og en hel speciel atmosfære med den lange tange, der fører ud til Molslinjens overfart, er her utrolig varierende natur med kattegatkyst på den ene side og Sejerøbugten på den anden side. Området byder på Lys, Liv og Landskab og Odsherred har store skove, et rigt spisekammer og en masse aktiviteter sommeren igennem. Her er vi i cykelafstand til den charmerende Odden Havneby der med sin historie som fiskerihavn er en del af en forgangen tid. Hver sommer afholdes der makrelfestival. Auktionshuset nu er indrettet til kulturhus for både turister og faste beboere. Her er røgeri og lækre restauranter samt indkøb.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.