Sidingevej 22, Bognæs, 4560 Vig

4 længet landejendom i gå/rideafstand til skov

Smuk fire-længet ejendom med 7 ha. jord, beliggende i den skønne Odsherredske natur mellem Vig og Isefjorden. Her er 150 m2 arkitektonisk flot og renoveret stuehus med respekt for de originale detaljer. Her er en dejlig udsigt over dine egne marker og mod øst fjorden. Og det er dejligt at beskue det rige dyreliv naturen her tilbyder. Her er landkøkken med spiseplads (køkken/alrum), luft-vand varmepumpe, nye plankegulve og nye energivinduer i oprindelig stil. Entré, 2 flotte badeværelser og 4 soveværelser af varierende størrelser. 1. salen er uudnyttet, men her er der mulighed for at udnytte de 20 m2 der allerede er godkendt til beboelse, eller inddrage hele 1. salen til beboelse.

En længe med vin-rum (gæsteværelse) og bryggers, en længe med garage med plads til 2 biler og en gildesal, en længe med disponibel plads eller stald. Desuden et stort maskinhus på 110 m2, der kunne være velegnet som løsdrift stald. Jorden ligger smukt mod syd med 2 små vandhul, som dog er udtørret om sommeren. Her er en lille lund fyldt med nyplantede træer, der danner sin egen skov, og en del af marken er med vinranker, hvor der tidligere er produceret vin.

Ejendommen er velegnet til bofællesskab, evt. til familie i flere generationer eller til dyrehold i det store maskinhus, der ligger lige ud til markerne. Længerne kan evt. indrettes til beboelse, eller opbevaring, evt. til erhverv.

Vi befinder os i det skønne Odsherred, som byder på lange hvide sandstrande, Sejerøbugten, et utal af små gallerier, Geopark med Højderygsti og Dragsholm slot, der byder på delikate menuer, der kan stille selv den mest kræsne gane tilfreds. Eller små kroer og caféer samt kaffebar og steakhuse, her er noget for enhver smag. Her er livsstilbutikker, loppemarkeder, Vig Tuskemarked og Vig Festival - Og vi må ikke glemme de mange lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske grønsager af egen avl. I Odsherred er der nemlig "Tid til Livet".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.