Gl Nykøbingvej 34, Kollekolle, 4560 Vig

Skøn landvilla i smukke omgivelser

Centralt i Odsherred, ligger denne skønne landvilla, i smukke omgivelser og et vidunderligt gårdhave miljø. Her er der mange muligheder for den store familie med pladskrævende hobby eller lyst til lidt dyrehold af den mindre slags. Selvom huset ligger ud til vejen forundres man over hvor lidt den forstyrrer, for her overdøver vindens susen i piletræerne i de flotte
buske og kraftfulde hække.

Et flot istandsat hovedhus på 213 m2 med 5 værelser af god størrelse. En skøn grund på 4.062 m2 med fyrrum/værksted, depotrum, garage på 60 m2, carport, en lille stål lade på 40 m2 samt drivhus. Alle bygninger vidner om den gedigne kvalitet, håndværkeren står for, da alt er solidt bygget. Haven rummer mange spændende muligheder med en stor flisebelagt terrasse i læ af bygningerne med udsigt over landskabet. Her er også en lille lund fyldt med frugttræer, og flotte Åkander flyder stille og springvandets rislen gør at dette sted er guldsmedens paradis. Foran huset er der en fin fliseterrasse, hvor du om sommeren kan sidde og nyde solnedgangen over Sejerøbugten. Mange smukke hyggekroge fra øst til vest inviterer til hjerterum og selskabelighed. En skøn udsigt mætter øjet når man sidder på terrassen og skuer ud over den forunderlige natur så langt øjet rækker. Husets indretning er ude som inde med masser af hyggekroge.

Huset er indrettet med mindre bryggers med vask og vaskemaskine, stort hvidt landkøkken med lille spiseplads, som er i forbindelse med aflang stue med brændeovn. Her er et nyt flot badeværelse med fleksibel brusekabine, lækkert badeværelsesmøbel og gulvvarme, stort garderobe rum til alt overtøj, et ekstra toilet med håndvask, soveværelse med skabsvæg og 2 værelser (kan blive til et stort). I den fine entré går der en flot trappe til 1. salen, hvor der er 2 værelser samt en stor stue/hobbyrum med brændeovn. Udsigten fra 1. salen er som et skønt maleri. Ejendommen opvarmes med træpillefyr, der både kører på træpiller, brænde og korn. Ejendommen er beliggende midt i det skønne Odsherred, i kort afstand til skov og strand, kun 2 km fra centrum af Vig, og 2 km til rute 21, hvor du let kan komme til Holbæk, Roskilde og København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.