Ravnesøvej 18, Nyrup, 4500 Nykøbing Sj

Fred og idyl i helt unikke omgivelser

I et attraktivt, men mindre kendt feriehusområde centralt i Odsherred ligger denne helt unikke grund med udsigt til det omkringliggende kuperede terræn i form af marker, og den stille sø, der huser et rigt fugleliv. Selve grunden ligger for enden af lukket vej, ud til markerne, og søen strækker sig forbi et mindre antal sommerhuse, der alle har adgang til denne. Men det der gør området helt unikt er udsigten til naturen, dyrelivet og den stilhed, der kan give enhver et velfortjent åndehul fra hverdagens stress og jag.

Selve huset er er af nyere dato med loft til kip, flotte trægulve og ikke mindst en skøn overdækket træterrasse, hvor du kan sidde i din liggestol og nyde udsigten til søen og markerne. Huset indeholder entré, køkken ud i ét med stuen, lækkert stort badeværelse med spa-bad og sauna, soveværelse og værelse.

Desuden er det oprindelige fritidshus på 26 m2 omdannet til et yderst charmerende gæstehus med toilet og håndvask samt et lille afsnit til køkken niche, hvor du kan lave dig en kop morgenkaffe.

Det lille sorte drivhus fungerer mest af alt som et orangeri, og forlænger sæsonen fra tidligt forår til sent efterår, hvor du kan sidde og iagttage de vilde dyr, der suser forbi på markens kuperede bakketop. Her er både rådyr og harer samt fasaner.

Desuden er der carport og et stort udhus til haveredskaber etc.

Vi er i gå-afstand af sti-system til den lokale købmand, og i cykelafstand til Nyrup Bugt. Her kan man bade fra strandens badebro eller gå en tur langs stranden, der strækker sig hele vejen op til Sjællands Odde, forbi Klint og Klint Bjerge forbi Sonnerup Skoven. Modsat er der også kort afstand til Gudmindrups attraktive hvide sandstrand. Hvis du cykler den anden vej er der få km. til Nykøbing Sj. ´s pulserende sommerby med kulturelle aktiviteter og gågade med et rigt udvalg af butikker, her er heller ikke langt til Sommerland Sjælland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.