Martin Lyngesvej 2, Ellinge Lyng, 4560 Vig

Særdeles flot og rummeligt fritidshus

Her udbydes særdeles flot og rummeligt fritidshus til den store familie, hvor huset er blevet helt opdateret med ny brændeovn, 2 nye varmepumper, nyt badeværelse med brus, dvs. ialt 2 badeværelser og nyt hvidt køkken. Desuden er vinduer og døre vedligeholdelsesfrie.

Vi befinder os på den rigtige side af Lyngvejen i Sejerøbugten, hvor det pulserende sommerliv kan udfolde sig. Herfra kan alle Odsherreds sommeraktiviteter let nås, og med 1 km til Naturstranden ved Ko-revlerne, er sommeren fuldendt. En del af huset er fra 1975, men huset er gennem renoveret og i 2008 blevet huset udvidet, så alt fremstår i flot stand.

I dette rummelige fritidshus,er der plads til den store familie, eller til familien i 2 generationer, da husets ene stue med værelse og badeværelse ligger for sig selv i den ene ende - førnævnte er ej registreret på BBR. Huset byder på en formidabel dejlig stor og lys udestue med klinkegulv og loft til kip. Køkken-alrummet er i vinkel med ny brændeovn, og det flotte hvide køkken med mange skabe og amerikansk køleskab, er en del af det store rum. Det øvrige hus er indrettet med 3 værelser, dvs. ialt 4 værelser og endnu et badeværelse, dette med flotte italienske klinker og muret brusekabine. Desuden er der et lille bryggers med vaskemaskine og et ekstra amerikansk køleskab.

Fra stuen er der udgang til flot sydvendt fliseterrasse. Huset har carport, hvor der er et integreret udhus. Ejendommen er kloakeret.

Vi befinder os i det skønne Odsherred, som byder på lange hvide sandstrande, Sejerøbugten, et utal af små gallerier, Geopark med Højderygsti og Dragsholm slot, der byder på delikate menuer, der kan stille selv den mest kræsne gane tilfreds. Eller små kroer og caféer samt kaffebar og steakhuse, her er noget for enhver smag. Her er livsstilbutikker, loppemarkeder, Vig Tuskemarked og Vig Festival - Og vi må ikke glemme de mange lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske grønsager af egen avl. I Odsherred er der nemlig "Tid til Livet".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.