Mosesvinget 1, Nyrup, 4500 Nykøbing Sj

Håndværker tilbud

Har du hænderne skruet rigtigt på? Så har du her muligheden for med lidt knofedt, at få 180 velfungerende m2 til dig og din familie. Her er rummelighed og mange muligheder med værelser af forskellige størrelser. Huset er i helt oprindelig stand, men det står tomt, så det er lige til at gå til.

Huset indeholder stor stue med brændeovn og udgang til terrasse. Stuen er beliggende ved siden af det oprindelige 60´er køkken. 4 værelser, fordelingsgang, stort disponibelt rum, værksted, garage, toilet m. håndvask og badeværelse med badekar samt fyrrum med vaskemaskine.

Huset er bygget i vinkel, så der er mulighed for at lave en skøn terrasse i den store have. Dette hus skal opleves for at se mulighederne for den store familie.


Huset er beliggende i det dejlige område Nyrup, hvor der er udsigt til de omkringliggende marker og her er gå-afstand til den lokale købmand. En lille cykeltur, så er du på stranden i Klint, hvor der er badebro og cykler du lidt videre kommer du til den store Sonnerup Skov.
Vi er ikke langt fra Højby med skole og indkøb samt sportsfacilliteter eller Nykøbing Sjælland, hvor man kan opleve den pulserende sommerby med dens gågade og mange specialbutikker og rige kulturliv. Her er der sommeren igennem et utal af arrangementer for den kunst- eller musik interesserede. Og kun få km. herfra ligger Sommerland Sjælland, hvor ungerne vil elske at boltrer sig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.