Poppelvej 15, Hønsinge L, 4560 Vig

Skøn fritidshusgrund omkranset af gammel beplantning

I det attraktive sommerhusområde på Vig Lyng, kun 1,1 km fra Høve Strand, en dejlig og børnevenlig sandstrand ligger denne super hyggelige fritidshus grund, pænt tilbagetrukket fra Lyngvejen. Grunden har en fin gammel beplantning, der omkranser grunden og gør den ugenert for naboer. Her er allerede indlagt vand og her er opført et udhus, hvor der er plads til haveredskaber og græsslåmaskine.

Vi befinder os i det skønne Odsherred, som byder på lange hvide sandstrande, Sejerøbugten, et utal af små gallerier, Geopark med Højderygsti og Dragsholm slot, der byder på delikate menuer, der kan stille selv den mest kræsne gane tilfreds. Eller små kroer og caféer samt kaffebar og steakhuse, her er noget for enhver smag. Her er livsstilbutikker, loppemarkeder, Vig Tuskemarked og Vig Festival - Og vi må ikke glemme de mange lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske grønsager af egen avl. I Odsherred er der nemlig "Tid til Livet".

Vi befinder os på det pulserende Lyngen, hvor der er Burgerbar med store is, mini-golf og spise- og musiksteder, og hvor der sommeren igennem er et væld af arrangementer. Her er ikke langt til Vig med Vig Festival og Tuskemarked.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.