Havnevej 55, st. tv., Nykøbing By, 4500 Nykøbing Sj

Flot lejlighed med udsigt, der kan anvendes til fritidsbolig

Beboelse eller fritidshus.

Her udbydes særdeles veldisponeret lejlighed i stueplan nær kysten ved Isefjorden, hvor du fra din stue har den smukkeste udsigt til den skønne fjord. En flot lejlighed, hvor der er kræset for detaljerne og som fremtræder flot og indflytningsklar. Lejligheden er i stueplan med lukket gårdhave, hvor der er sol hele eftermiddagen og til spisetid, og morgen terrasse ud mod vandet. Den lukkede gårdhave har både markise med automatisk lukning i blæsevejr og vandhane med vandslange til vanding af dine blomster krukker. Lejligheden er fint disponeret med entré med skab, 2 værelser der begge har udgang til den lukkede gårdhave. Gæstetoilet med håndvask og vaskemaskine. Stort badeværelse med ekstra bordplads og skuffemodul samt bruser og adgang til sauna, veldisponeret køkken i forbindelse med rummelig stue, hvor der plads til spisebords- og sofa arrangement og der er 2 vitrine dobbeltdøre ud til terrassen, hvorigennem du kan nyde udsigten til havet.
Lejligheden har flotte trægulve og hyggelig indbygget pejseindsats.

Ejendommen har gode parkeringsfaciliteter, og til lejligheden er der et lille udhus.

Lejligheden ligger tilbagetrukket fra vandet på bagsiden af Havnen, hvor der er knapt så meget aktivitet som på den anden side. Og alligevel kan du være med i det pulserende liv sommeren igennem. På havnen er der også et Badelaug, en "vinterbadeklub" med et lille badehus.

Vi befinder os i Nykøbing Sj, som er beliggende i Isefjorden, kun få km fra den lille sommerby Rørvig og de hvide sandstrande. Fra havnen er der ikke langt til det nye kulturcenter i Anneberg Kulturpark med gourmet restaurant og kunst udstillinger. Her er også en dejlig skov til løbe- og gåture, og i øvrigt er der rig muligheder for skønne vandreture langs fjorden. Den pulserende gågade i Nykøbing har et rigt udvalg af forretninger og byder på spændende cafeer og teater samt dagligvare butikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.