Enebærkrogen 1, Abildøre, 4560 Vig

Skøn fritidsgrund tæt på Sidingefjorden

Skøn fritidshus grund på 1.483 m2 omkranset af høj gammel beplantning med fine træer. Grunden er beliggende i attraktivt sommerhus kvarter tæt ved Sidingefjorden. Her er der kort afstand til badebro og cykelafstand til den store Grevinge Skov. Det skønne Odsherred byder som bekendt på mange dejlige naturoplevelser, området omkring Fjorden er et naturskønt område, dog også et lidt overset feriemål. Det er ikke kendt af mange, men rummer mange skønne naturoplevelser, hvorfor området bestemt er værd at overveje, hvis man ønsker fred og idyl.

Isefjorden starter ved indsejlingen i Rørvig og strækker sig hele vejen ned til Holbæk. For Odsherreds vedkommende slutter inderfjorden ved Plejerup Huse, som også er et hyggeligt fritidshus område.

Hele kysten byder på en varieret, men formidabel natur. Fra Rørvigs hvide sandstrande og runding af hele Nakke området ind til Nykøbing Sj. Herfra er kysten lidt mere skovpræget og her ligger Anneberg Kulturcenter og videre til Ulkerup Skoven, Stokkebjerg og ikke mindst Kongsøre samt Plejerup ad Isefjordsstien, som er en kendt vandre sti.

Fjorden indbyder til fiskeri, sejlads, kite-surfing, kajak roning og slet ikke at forglemme de mange bademuligheder.

Skovene indbyder til lange gå-ture og det smukke landskab er oplagt til vandreture. Der findes 3 vandreture, der går gennem historien, kulturen og skovene.

Vi kommer også forbi Kongsøre Skov med den lille sandstrand med badebro ved Sandskredet, som er et yndet udflugtsmål med borde og bænke samt bålplads.

Denne skønne strækning byder på skønne områder, hvor man kan finde et fritidshus i fred, ro og idyl og hvor det er muligt at få sit eget åndehul i pagt med naturen.

Odsherred har desuden mange udbud indenfor kunst, kultur, historie, fritidsaktiviteter og landbrugsvarer fra velassorterede gårdbutikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.