Smedestræde 1A, Overby, 4583 Sjællands Odde

Skønt beliggende landvilla der er velegnet til B&B, bosted, liberalt erhverv mm

På en søndag morgen, hvor solen skinner fra en skyfri himmel lyder den hyggelige ringen af kirkeklokkerne fra Odden Kirke, som ligger her i Overby. Dette kan høres i den store landvilla på 400 m2, beliggende på skøn grund i udkanten af landsbyen, kun 400 m fra stranden, hvor du kan hoppe i bølgen blå eller trække i waders og fiske en havørred eller en fladfisk til aftensmåltidet.. Dette hus rummer 400 bolig m2, og det er kun fantasien, der sætter grænser for de utallige muligheder, der her er tilstede.

Huset er særdeles funktionelt indrettet på en 11.259 m2 stor grund. Velegnet til den store familie, eller familien i flere generationer. Med 10 soveværelser og et stort hyggeligt køkken-alrum med brændeovn, der er ideelt til familiens samlingspunkt, og stue på 1. sal med brændeovn og udsigt til de blå bølger i Sejerøbugten, er her ikke kun plads til funktionalitet men plads til at leve. Daginstitution og skole giver sammen med det stærke foreningsliv på Sjællands Oddes gode~muligheder for et aktivt helårsliv.
Huset er i særdeleshed velegnet til liberalt erhverv, bosted, dagpleje eller hvis du ønsker at invitere indenfor, er Bed & Breakfast også en mulighed. Huset er endvidere forsynet med et badeværelse på hver etage og et toilet m. håndvask ved entreen samt et vaske- / tørrerum. På 1. salen kan der være en stue i hver ende, begge med balkon og udsigt og den ene med hems. Huset opvarmes med 4 varmepumper og 3 brændeovne, hvoraf en skal skiftes i forbindelse med ejerskifte.

Udendørs arealerne har meget at byde på; med en indhegning til dyr med læ-skur i form af en lille rundbuestald. Et stort udhus med flere rum og overdækning, samt en pavillon der kan anvendes til hobby virksomhed eller galleri, desuden en lille ridebane, hobbepude til børnene og en lille fodboldbane.

Overby er en lille landsby tæt på Sj. Odde og færgen til Århus. Der er ikke langt til den hyggelige havneby, der har en historie som som fiskerihavn, hvor det gamle auktionshus er indrettet til kulturhus for både turister og fastboende. Hver sommer afholdes der makrelfestival. Her er røgeri og lækre restauranter samt indkøb. Odsherred byder på Lys, Liv og Landskab. Odsherred har nu også fået sin egen Geopark, beskyttet under Unesco, idet vi har et helt unikt morænelandskab. Odsherred har store skove, et rigt spisekammer og en masse aktiviteter sommeren igennem. Der er også aktiviteter for børnene med forlystelsesparken Sommerland Sjælland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.