Gl Nykøbingvej 157, Svinninge, 4572 Nørre Asmindrup

Landejendom med 10 ha jordtilliggende.

Midt i Det skønne Odsherred udbydes landejendom med muligheder. Her er 200 m2 pænt istandsat beboelse, værksted på 104 m2 med lift, en længe på 68 m2, en lade på 360 m2 med plads til køer, heste eller andre dyr samt garage. I den omkringliggende have er der drivhus og mulighed for at lave sin egen køkkenhave. Ejendommen er beliggende i den smukke Odsherredske natur, tæt på Sommerland Sjælland, Golfbane i Højby, og den hyggelige by Nykøbing Sj. med gågade og mange indkøbsmuligheder. Odsherred byder på Lys, Liv og Landskab med de skønne strande i Sejerøbugten eller den mere den rolige Fjord, hvor man kan fiske. Eller vil du bare gå på jagt på dine egne marker? Så byder muligheden sig her!!!
Odsherred har store skove, et rigt spisekammer og en masse aktiviteter sommeren igennem.Men bedst af alt har du her mulighed for at nyde den landlige idyl.

Her er en veldisponeret ejendom med ialt 10 ha. jord. De 3,2 hektarer er beliggende rundt om selve ejendommen. Og de resterende 7 ha er beliggende i nærheden. Her er et rigt dyreliv i form af masser af rådyr, fasaner og harer, så muligheden for jagt er tilstede. Her er også muligheder for maskinværksted, dyrehold, hobbyaktiviteter eller vil du arbejde hjemmefra, så er der 200 kvm boligareal du kan plukke af.

Her er god plads til den store familie, derønsker sig et rigt friluftsliv, her er en skøn natur og der er højt til himlen. Udenomsarealerne på denne ejendom kan opfylde alle ønsker hos en aktiv familie.

Huset er igennem det senesteårti løbende blevet renoveret så det i dag fremstår funktionelt i indflytningsklar stand med 5 værelser af varierende størrelser, vinkelstue og udestue, 2 badeværelser og bryggers. Vinduerne er skiftet, væggene er isoleret og gulvene er gravet ud, isoleret og belagt med nye. Køkkenet er særdeles hyggeligt med spiseplads og udgang til terrassen. Ejendommen er opvarmet med kornfyr/pillefyr og oliefyr.

Du kommer ind i den store entré med trappe til 1. sal, hvor der er et stort lækkert værelse med adgang til loftsrum, 3 mindre børneværelser og en stor repos der kan anvendes til fælles aktiviteter samt badeværelse med bruseniche. I stueplan er der en stor vinkelstue i forbindelse med det hyggelige køkken, som er fint istandsat med mange detaljer og med plads til spisebord og har udgang til fliseterrassen mod øst. Fra stuen er der adgang til en hyggelige udestue og det store forældre soveværelse. Endv. er der et stort badeværelse med boblebad og brusekabine. Et bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler med udgang til værksted med port. end. en alde på 360 m2, en gammel stald på 124 m2 og en længe på 68 m2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.