Kelstrupvej 2, 4560 Vig

Unik ejendom med blandet bolig og erhverv

En unik ejendom midt i det smukke Odsherred. Ejendommen er gennem de sidste 35 år, drevet som en planteskole, og tilbyder et hav af muligheder. Her er ikke blot en fin 4-længet gård med en idyllisk gårdhave, her er også en hal på 300 m2 med butik, kontorlokaler og toiletter. Her er stald til dyrehold, garage og lade. Her er en skøn have med alverdens forskelligartede planter, et drivhus og ikke mindst dyre/hestefolde på den 20.000 m2 store grund.
Her er masser af muligheder for den kreative sjæl, der ønsker god udenomsplads med tilknyttet erhverv, til den pladskrævende hobby eller blot en stor skøn have med plads til dyr eller planter. Mulighederne er utallige.
Selve gården udstråler en særegen charme der vidner om en svunden tid med dens gulkalkede vægge og røde tegltag. Gårdspladsen har en hyggelig beplantning. Længerne på selve gården er pt. Indrettet til islandske heste med 4 bokse. Her er garage og værksted.
Hovedhuset indeholder entre med trappe til 1. sal. Dejligt klinkebelagt landkøkken med udgang til terrasse og have. Stuen er aflang og har plankegulve og hyggelig ny brændeovn. Her er et stort vindue, hvorfra den tilhørende private have, som altid ligger i læ, kan nydes året rundt. Desuden 2 rummelige værelser samt badeværelse. Der er gulvvarme i stue/køkken.
1. salen er indrettet med 3 værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Det kan åbnes op igen, så der bliver en stor møblerbar repos. Her er også toilet med håndvask.
Mulighed for tilkøb af mere jord.

Vi befinder os midt i Odsherred, hvor der er let tilkørsel til rute 21 mod Holbæk, Roskilde og København. Her er ikke langt til den store Jyderup Skov eller stranden ved Høve. Herfra er der kun 2 km til Vig, hvor der er skole, indkøb, biograf, sportsfaciliteter og et rigt kulturliv, bl.a. Vig Festival.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.