Odsherredvej 11, Hønsinge Nrm, 4572 Nørre Asmindrup

Skøn landejendom til utallige formål

Har du en drøm om at flytte på landet? Evt i kombination med noget erhverv? Har du en masse ideer om at dele udeliv og kreativie aktiviteter på en "Storgård" med andre i sommerlandet. Her er masser af kærlighed til dyr og natur på denne mulighedernes ejendom. Alt er klart til f.eks. mini-campingplads, glambing, Bed&Breakfast, evt. shelter-plads til alle cyklisterne. Her er rig mulighed for at interagere med Odsherreds mange besøgende og skønne natur med en beliggehed cenyralt i Odsherred, midt i Danmarks største sommerhus område. Beliggenheden er unik for besøgende, da den ligger få min. fra rute 21, centralt i Odsherred med let adgang fra sommerhusområderne. Her har du et flot, funktionelt og moderniseret stuehus med en kæmpe have på 30.000 m2, hvor mulighederne er utallige. Her er stalde til dyrehold, masser af udenomsplads til udendørsaktiviteter, toilethus, butik, café med køkken og værelse/lejlighed, shelterplads, væksthus og udestue. Her er lade og udebygninger med højt til loftet.

Et fantastisk landsted, der kun kan overraske. Er du til urter, grøntsager eller blomster er det bare at komme i gang.
Selvom der nogle steder på grunden er en susen fra vejen er det idyl og oplevelser på denne kæmpe grund. Kommer man helt ud i krogene af grunden har nysgerrigheden allerede gjort, at "det døve øre" har parkeret trafiksusen. Nuværende ejer er kørestolsbruger - derfor rampe til hovedhus.

Selve boligen er pænt opdateret og i fin stand, indeholder 160 funktionelle m2 med stort køkken med spiseplads i forbindelse med stue med brændeovn. Begge har udgang til den store sydvendte terrasse. I denne ende er der entré og 2 værelser. I den anden ende, som er bygget ind i laden, er der 3 værelser og badeværelse. I haven mod syd er der også swimmingpool som et ekstra plus. Her er et ekstra hus med en lille lejlighed i forbindelse med café med køkken og badeværelse. Ejendommen er også ideel til bofællesskab i flere generationer. Eller har du en pladskrævende hobby eller et andet erhverv der kræver plads er her muligheden.

Vi befinder os i det skønne Odsherred, Danmarks største sommerhus kommune, hor der er masser som byder på lange hvide sandstrande, Sejerøbugten, et utal af små gallerier, Geopark med Højderygsti og Dragsholm slot, der byder på delikate menuer, der kan stille selv den mest kræsne gane tilfreds. Eller små kroer og caféer samt kaffebar og steakhuse, her er noget for enhver smag. Her er livsstilbutikker, loppemarkeder, Vig Tuskemarked og Vig Festival - Og vi må ikke glemme de mange lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske grønsager af egen avl. I Odsherred er der nemlig "Tid til Livet".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.